Om Dr. Schjelderup

Om Dr. Schjelderup

Jon Schjeldrup

Dr. Jon Schjelderup er født i 1947. Han studerte medisin i Bergen hvor han tok avsluttende eksamen i 1977, og har siden 1980 praktisert allmennmedisin. Han har lang og bred erfaring innen denne grenen av yrket.

Jon startet for seg selv i 1995. I tillegg til allmennmedisinen har dr. Schjelderup alltid vært svært interessert i idrettsmedisin. Han var lege for Sportsklubben Brann i 24 år, fra 1982 til 2006. I flere år drev han idrettsskadeklinikk på Brann Stadion. I tillegg har Schjelderup vært tilknyttet Arna Bjørnar Damehåndball samt Idrettslaget Gular.

I overkant av 10 år har dr. Schjeldrup drevet en utstrakt praksis innen smertebehandling av muskelskjelettsystemet. Utdannelsen ble tatt ved ISTOP (Institute for The Study of Pain) i Vancouver, Canada hvor han flere ganger siden har vært tilbake for hospitering hos dr. Chan Gunn som er grunnleggeren av teknikken som kalles IMS am. Gunn.

 

Samarbeidspartnere

Kontakt oss
Kontakt oss via telefon for timebestilling. Avlysninger kan gjøres over telefon og e-post senest 24 timer før avtalt time uten gebyr.
Dersom du er usikker på om du burde gå til legen, kan vi gjerne drøfte dette sammen over telefon først. Det skader ikke å ringe.